Odoo pardavimų valdymo modulis

Pardavimai – neatsiejamas kiekvienos įmonės procesas, kurį sėkmingai suvaldyti kartais būna ne taip jau ir paprasta. Efektyviam pardavimų valdymui Odoo VVS turi specializuotą modulį.

Efektyvesni pardavimai

Odoo VVS – turbūt viena moderniausių verslo valdymo sistemų. Kaip ir visų Odoo modulių, vienas iš Pardavimų ypatumų yra patogi, aiški, moderni vartotojo sąsaja. Nuo sistemos aiškumo, paprastumo priklauso, kaip greitai darbuotojai išmoks dirbti, kaip gerai supras įvairias funkcijas – kas veda prie darbo efektyvumo ir pardavimų rezultato. Pardavimų modulis taip pat yra pritaikytas mobiliesiems įrenginiams, kas leidžia dirbti būnant kelyje. Siųskite pasiūlymus tiesiai iš sistemos, juos konvertuokite į pardavimų užsakymus ir sąskaitas.

Profesionalūs pasiūlymai

·       Pasiūlymų šablonai – sukurkite pasiūlymą per kelias sekundes. Naudokite paruoštus produktų pavadinimus, kainoraščius, formas – efektyvesniam vadybininkų darbui. Į pasiūlymą įtraukite papildomus produktus, kurius klientas vienu paspaudimu įtrauks į užsakymą. 

·       Sąskaitos – siųskit sąskaitas klientams tiesiai iš sistemos.

·       Elektroninis patvirtinimas – klientai peržiūri ir patvirtina užsakymus, pasiūlymus internete – spartesnis pardavimo procesas.

·       Padidinkite perdavimus – internetiniai pasiūlymai optimizuoti pardavimų didinimui – galimybė įtraukti papildomas nuolaidas kiekiui, užsakymo laikui, susijusius produktus – pasiūlymas automatiškai perskaičiuojamas atsižvelgiant į pasirinkimus. Pasiūlymo pavyzdys.

·       Prekių variantų matrica – į pasiūlymus įtraukite visus galimus prekių variantus, pvz.: dydžiai, spalvos... Klientas galės išsirinkti tinkamą prekės variantą prieš patvirtindamas internetinį pasiūlymą.

Užsakymų tvarkymas ir sutartys

·       Pardavimo užsakymai – konvertuokite pasiūlymą į pardavimo užsakymą vienu pelės paspaudimu, arba leiskite klientams tai atlikti patiems patvirtinus internetinį pasiūlymą.  

·       Sąskaitos, atsiskaitymų kontrolė – paprastas sąskaitų išrašymas pagal užsakymą ar pristatytas prekes. Atsiskaitymų kontrolė pagal klientą arba sąskaitą.

·       Klientų portalas – leiskite klientams internete matyti jų pasiūlymus, užsakymus, siuntų statusą realiuoju laiku.

·       Siuntimo operacijos – visos pažangios užsakymų valdymo operacijos – dropshiping, užsakymų papildymas ir tt.

·       Sutartys – sekite sutarčių vykdymą, procesus – pardavimus pagal sutartį, sąskaitas, sutarties atnaujinimus, papildymus. Pasikartojančių sąskaitų automatinis išrašymas pagal sutartis.

·       Incoterms – sukonfigūruokite Odoo, kad Incoterms sąlygos būtų automatiškai atspausdinamos sąskaitoje.

Paprastesnė vidinė komunikacija organizacijoje

·       Veiksmų planavimas – sekite svarbiausius pasiūlymus ir užsakymus, nustatykite būsenos pasikeitimo pranešimus.

·       Elektroninis paštas – matykite bendravimo el. paštu istoriją prisegtą prie kliento produktų užsakymo.

·       Automatiniai laiškai – kurkite el. laiškų šablonus, automatizuokite pranešimus, tokius kaip produkto instrukcijos, priminimus...

Produktai ir kainos

·       Produktų variantai – kurkite produktus su skirtingais atributais, pvz.: spalva, dydis, padengimas...

·       Nuolaidos – pritaikykite nuolaidas bet kuriam užsakymui ar prekei, nuolaida atvaizduojama ar paslėpta.

·       Produktų tipai – visi galimi produktų tipai: paslaugos, sandeliuojami produktai, pristatymo mokesčiai, programinė įranga ar vartojimo prekės.

·       DPD, Venipak integracija. Siuntų užsakymas, siuntinio lipdukų spausdinimas tiesiai iš Odoo.

·       Kuponai. Sukurkite nuolaidų kuponus, jų kodus ir aktyvuokite nuolaidą pirkimo metu.

·       Matavimo vienetai. Tuos pačius produktus pirkite ir parduokite skirtingais matavimo vienetais – Odoo perskaičiuos kiekį automatiškai.

·       Kainoraščiai. Kurkite kainoraščius klientų grupėms ar kiekvienam klientui atskirai. Kurkite nuolaidų taisykles, pvz.: perkamam kiekiui, konkrečiam laikotarpiui. Odoo prekes kainą automatiškai perskaičiuos pagal nurodytas taisykles.

Ataskaitos

·       Našumo rodikliai (angl. KPI). Sekite našumo rodiklius, tokius kaip pardavimų suma, regiono pardavimai, asmeniniai pardavimai...

·       Užsakymų ir sąskaitų analizė. Stebėkite užsakymų, pardavimo sąskaitų ar bendrą statistiką. Grupuokite pardavimus pagal pasirinktą kategoriją, tokią kaip produkto tipas, vadybininkas, regionas ar pardavimų komanda.

Integracijos

Odoo Pardavimų modulis pilnai integruojamas su: CRM, Atsargos (sandėlio valdymas), Buhalterija, el. Parduotuvė.

Daugiau apie pardavimų modulio funkcionalumus (anglų kalba):

 
 

Pardavimai. Pagrindai


 
 

Produktų variantai


 
 

Internetiniai pasiūlymai


 
 

Pristatymo kaina


 
 

Prekių pristatymo laikas


 
 

Dropshiping


 
 

Kainoraščiai


 
 

Automatiniai kainoraščiai



Ieškote savo verslui tinkamos VVS? Mes, kaip Odoo profesionalai, galėtumėm pasiūlyti Odoo VVS ir ją pritaikyti Jūsų verslo poreikiams. Užpildykite formą ir mes susisieksime su Jumis.

Odoo atsargų valdymo modulis