Kodėl verta rinktis Odoo VVS?

Odoo yra populiariausia pasaulyje atviro kodo VVS (angl. ERP). Kūrėjų komandoje dirba daugiau nei 850 darbuotojų, pasaulyje yra 2550 diegėjų, ir daugiau nei 4.5 milijono vartotojų. 

Odoo lengvai suprantama, intuityvi sistema, apimanti platų funkcionalumą efektyviam verslo valdymui. Platforma suteikia didelį pasirinkimą patogių verslo valdymo įrankių: pirkimai, pardavimai, sandėlio apskaita, gamyba, CRM, finansų apskaita, projektų valdymas ir t.t.

Vienas iš pagrindinių privalumų yra gausybė paprastai diegiamų modulių, leidžiančių pritaikyti Odoo specifiniams įmonės poreikiams ir prireikus greitai išplėsti funkcionalumą.

Odoo yra atviro kodo sprendimas, kuris yra nuolatos atnaujinamas ir tobulinamas daugybės profesionalų visame pasaulyje. Sistema nuolat vystoma ir su kiekviena nauja versija tampa patikimesnė, funkcionalesnė, patogesnė ir spartasnė.

Kodėl verslas renkasi Odoo VVS?


Viskas viename. Odoo leidžia valdyti įvairius verslo procesus, kurti web svetaines, klientų portalus, analizuoti pagrindinius veiklos rodiklius, valdyti personalą ir pagerinti bendravimą įmonės viduje. Eliminuojamas poreikis turėti daugybę skirtingų sistemų visiems įmonės procesams valdyti.

Atitinka įvairių įmonių poreikius. Nepriklausomai nuo to, kokio tipo įmonė ieško sprendimo, su Odoo galimybėmis galima valdyti nuo didelės gamybinės įmonės, gaminančios plataus vartojimo produktus iki IT kompanijos ar transporto įmonės – Odoo yra puikus sprendimas verslui.

Patogi vartotojo sąsaja. Odoo, neskaitant neribotų funkcionalumų, yra pasižymėjusi kaip viena intuityviausių, lengviausiai suprantamų sistemų, su kuria paprasta dirbti eiliniams darbuotojams. Darbo pradžia sukelia daug mažiau streso, nereikia gaišti laiko brangiai kainuojantiems darbuotojų apmokymams. Odoo VVS veikia debesijos principu ir yra pasiekiama per interneto naršyklę tiek kompiuteryje, tiek telefone, todėl galite dirbti visur, kur yra internetas.

Nereikalauja didelių išlaidų. Odoo atviro kodo platforma, todėl nereikia mokėti licencijos, vartotojų mokesčių (Odoo Comunity versija). Taip pat serverio išlaikymo ir sistemos tobulinimo kaštai yra ženkliai mažesnį lyginant su alternatyvų funkcionalumą turinčiomis verslo valdymo sistemomis. 

Sumažina rizikas. Jei dėl kažkokių priežasčių išsiskirsite su Odoo diegiančia kompanija, visada galėsite rinktis kitą diegėją, nepriklausomai nuo Jums įdiegtos sistemos konfigūracijos, naujas diegėjas galės tęsti pradėtus darbus arba kurti naują funkcionalumą.

Jeigu ieškote savo verslui tinkamos Verslo Valdymo Sistemos (VVS), mes kaip Odoo profesionalai, galėtumėm pasiūlyti Odoo VVS ir ją pritaikyti Jūsų verslo poreikiams. Užpildykite formą ir mes susisieksime su Jumis.

Odoo - daug daugiau nei CRM
Kodėl integruotas Odoo CRM yra daug efektyvesnis įrankis nei atskira CRM programa