Moderni elektroninė prekyba

Covid-19 tapo rimtu iššūkiu, smarkiai transformavusiu tradicinį verslą. Įmonės, anksčiau prioritetą teikusios fizinėms prekybos vietoms, vis dažniau prekybą perkelia į elektroninę erdvę. Aišku, su laiku karantinas praeis, bet vartotojų elgsena pasikeis negrįžtamai.

El. prekyba – tai labai svarbus sprendimas, neteisingai įgyvendintas gali turėti labai skaudžias pasekmes verslui. El. erdvė suteikia dideles galimybes, bet tuo pačiu konkurencija taip pat yra milžiniška. Pasirinkus netinkamą el. prekybos įgyvendinimo sprendimą, neįvertinus darbinių procesų, didėja darbo krūvis, klaidų skaičius, vėluoja užsakymai - kas įtakoja pirkėjų pasitenkinimą, įmonės reputaciją.

Jei renkatės el. prekybos sprendimą

El. parduotuvė yra tik vienas verslo komponentų.Svarbu, kad ji būtų integruota su kitais verslo procesais - tiekimo grandinės užtikrinimu, gamyba, sandėliu ir atsargomis, apskaita ir pan. Aišku, esant nedideliam užsakymų, prekių kiekiui, kai kuriuos procesus galima atlikti rankiniu būdu, bet išaugus prekių asortimentui, pardavimams, užsakymų suvaldymas gali tapti tikru iššūkiu.

Tinkamai suderintoje sistemoje visa informacija laikoma vienoje duomenų bazėje, užtikrinant darbuotojų prieigą leidimų pagalba tik prie pareigų vykdymui reikalingos informacijos. Neturėtų būti besidubliuojančių operacijų - nauji dokumentai kuriami sukurtų dokumentų pagrindu (pvz. pasiūlymai konvertuojami į užsakymus, važtaraščius, sąskaitas). Suderinus darbinius procesus, sujungus į bendrą sistemą, daug operacijų galima automatizuoti, ženkliai padidinat atliekamų darbų kokybę ir efektyvumą, ko pasekoje auga klientų pasitenkinimas kartu ir įmonės pelnas.

Odoo eCommerce

Vienas geriausių el. prekybos sprendimų – Odoo eCommerce.  Tai sprendimas, pilnai integruotas su įmonės verslo valdymo sistema (ERP).

 
 

Puikus dizainas

Galimybė susikurti savo arba rinktis iš daugelio jau sukurtų temų, galutinį dizainą koreguojant turinio valdymo sistemos pagalba. Paprasčiausiai sudėliokite reikiamo dizaino blokus pelės pagalba, redaguokite tekstą tiesiogiai puslapyje, keiskite spalvas ir šriftus. Pritaikyta mobiliesiems įrenginiams.


Marketingas


Pasinaudokite kryžminio ar papildomo pardavimo (cross-selling, up-selling) galimybėmis ir padidinkite pardavimus. Iškelkite populiariausius produktus į pirmą puslapį. Kurkite, redaguokite produktų atributus, tokius kaip spalva ar dydis. Nurodykite papildomus, susijusius produktus.   

Viskas vienoje sistemoje - jokio duomenų, procesų dubliavimo

eCommerce pilnai integruota su kitomis įmonės sistemomis – kontaktų duomenų baze, CRM, pirkimais, pardavimais, buhalterija, sandėlio valdymo sistema, el. pašto marketingo moduliu.  Nereikia klaidžioti tarp skirtingų Excel failų, kopijuojant ir įterpiant reikalingą informaciją – reikalingi dokumentai generuojami vienu mygtuko paspaudimu. Visa prekės informacija - nuotraukos, aprašymai, vertimai į kitas kalbas - yra prekės kortelėje, iš kur keliauja tiesiai į el. prekybos svetainę. Priimti užsakymai internetu kuria sandėlio operacijas, formuoja prekių užsakymo tiekėjams pasiūlymus, pristačius prekes sąskaitas automatiškai išsiunčia el. paštu. Visa reikiama informacija lengvai pasiekiama iš vienos vietos.

Kelios skirtingos el. parduotuvės vienoje sistemoje

Dažnai, siekiant padidinti pardavimus, pasiekti skirtingas klientų grupes yra tikslinga turėti kelias el. prekybos parduotuves. Odoo suteikia galimybę vienoje sistemoje valdyti kelias el. parduotuves.


Milžiniškos procesų automatizavimo galimybės


Pagal numatytą logiką lengva automatizuoti procesus. Pvz. užsakymus tiekėjams, gamybai - pagal gautus klientų užsakymus ar min/max sandėlio taisykles; prekių judėjimo ir sandėliavimo, kokybės patikros taisykles; sąskaitų išrašymą ir siuntimą el. paštu, skolininkų informavimą...


Integruojama su kitomis programomis

Odoo labai lanksti, lengvai adaptuojama sistema, suteikianti galimybę prijungti naudojamas programas. Kai kurios mūsų įgyvendintos integracijos, aktualios Lietuvos įmonėms:

Rivilė integracija - veikia realiu laiku per Rivilės web servisą. Dokumentai, prekių kortelės sukurtos Odoo iškart perduodamos į Rivilę. Odoo ERP sukurtos sąskaitos faktūros registruojamos Rivilėje būna pilnai perkeltos - nereikia to atlikti rankiniu būdu. Fiksuojamas dokumento atnaujinimo statusas.

Siuntų tarnybų integracija - siuntų registracija, pakuočių skaičiaus nurodymas, lipdukų spausdinimas atliekamas Odoo sistemoje, iš kur perduodama informacija tiesiogiai kurjeriams - nereikia jungtis prie kurjerių užsakymų valdymo portalo.

EDISOFT integracija - užsakimų gavimas, sąskaitų pateikimas tiesiogiai į/iš Odoo iš/į EDI sistemą.

Taip pat esame įgyvendinę daug kitų naudingų integracijų su LR, kitų bendrovių bei orgamizacijų sistemomis.


Ieškote savo verslui tinkamos VVS? Mes įdiegsime ir pritaikysime jūsų verslo poreikiams Odoo VVS. Užpildykite formą ir susisieksime su Jumis.




Sąskaitų faktūrų ir atsiskaitymų valdymas