Odoo Pirkimų valdymas

Pirkimai įmonėje – tai prekių, paslaugų, žaliavų, atsarginių detalių įsigijimo iš tiekėjų procesas. Tinkamas pirkimų proceso organizavimas yra labai svarbus - nuo jo priklauso įmonės galimybės laiku pateikti prekes, paslaugas klientams. Problemos tiekime gali lemti gamybos prastovas, prekių ar paslaugų pardavimų sumažėjimą. Taigi, tinkamas pirkimų valdymas yra būtinas visoms įmonėms.

Odoo pirkimų valdymo modulis

Odoo pirkimų modulis smarkiai palengvina pirkimų valdymą, taupo darbo laiką, automatizuoja procesus. Kai kurios svarbios pirkimų modulio funkcijos:

·     Tiekėjų užklausos. Siųskite kainų užklausas tiesiai iš Odoo ir gaukite tiekėjų pasiūlymus tiesiai į Pirkimų modulį. Paprasta ir aiški tiekėjų pasiūlymų analizė. Pasirinkus tinkamą pasiūlymą išsiųskite ir patvirtintkite užsakymą vienu pelės paspaudimu.

·  Automatiniai užsakymai. Automatizuokite pirkimo užklausų formavimą priklausomai nuo atsargų sandėlyje, suformuotų pardavimo ir gamybos užsakymų, atsižvelgiant ir į konkrečių prekių pristatymo terminus iš tiekėjų.

· Tiekėjų kainoraščiai ir prekių likučiai. Importuokite skirtingų tiekėjų kainoraščius. Pirkite prekes geriausiomis sąlygomis. Matykite tiekėjų sandėlio likučius, užsakymo būseną.

·       Stebėkite kainų kitimo, prekių užsakymų istoriją. Priimkite teisingus sprendimus analizuodami naujausią ir istorinę informaciją.

·       Produktų katalogo importas.Supaprastinkite prekių įvedimo į sistemą procesą. Pagal importuotą tiekėjų prekių katalogą formuokite Pardavimo katalogą ir viešinkite per Odoo eCommerce.

·     Kelių įmonių valdymas. Odoo multicompany funkcionalumas leidžia naudojant vieną Odoo VVS valdyti kelias įmones, sinchronizuoti pirkimo-pardavimo operacijas tarp įmonių. Galite bendrinti klientus, tiekėjus ir produktus tarp visų įmonių, taip pat automatizuoti visų įmonių sąskaitų išrašymo procesą.

·       Pilnai integruotas su kitais Odoo moduliais:

o      Atsargos. Sinchronizuokite sandėlio likučius priklausomai nuo pirkimų, sukurkite automatines pakeitimo taisykles siekiant išvengti prekių trūkumo.

o      Sąskaitos. Išvenkite dvigubo darbo įvedant duomenis konvertuodami prekių užsakymus į pirkimo sąskaitą.

Daugiau apie pirkimų modulio funkcionalumus (anglų kalba):

 
 

Pirkimai; Pirmas užsakymas

 
 

Prekių pristatymo laikas

 
 

Užsakymų taisyklės

 
 

Tiekėjų užklausos

 
 

Mokėjimų tikrinimas

 
 

Bendri užsakymai


Ieškote savo verslui tinkamos VVS? Mes, kaip Odoo profesionalai, siūlome Odoo CRM, VVS. Pritaikome Jūsų verslo poreikiams. Užpildykite formą ir mes susisieksime su Jumis.

Kodėl verta rinktis Odoo VVS?