Sąskaitų faktūrų ir atsiskaitymų valdymas

Vis dar registruojate sąskaitas ir operacijas excel faile? Laikas automatizuoti šį procesą viską perkeliant į Odoo VVS. Odoo sistema automatizuoja sąskaitų faktūrų išrašymo procesą, jos pateikimą klientui ir supaprastina atsiskaitymų kontrolę.

Sąskaitų faktūrų valdymas

·       Sąskaitos faktūros.  Sklandus sąskaitų faktūrų išrašymo procesas, kreditinių sąskaitų išrašymas kelių mygtukų paspaudimu.

·       Spausdinti ar siųsti el. paštu – sąskaitas faktūras galite išsiųsti el. paštu savo klientams tiesiai iš sistemos.

·       Tiekėjų sąskaitos. Fiksuokite tiekėjų sąskaitas, nustatykite atsiskaitymo sąlygas, sekite savo atsiskaitymus su tiekėjais.

·       Pasikartojančios sąskaitos. Pagal sutarties sąlygas automatizuokite pasikartojančių sąskaitų išrašymą, siuntimą el. paštu. Sistema automatiškai suformuos sąskaitas faktūras, o jums pageidaugiant išsiųs nurodytu kliento el. pašto adresu.

·       Atsiskaitymai. Mokėjimo terminai. Išankstinių mokėjimų fiksavimas. Skirtingų atsiskaitymo tipų fiksavimas ir ypatingai informatyvi atsiskaitymų analizė.

Mokėjimų valdymas

·       Sąskaitų peržiūra. Bendra visų sąskaitų peržiūra, analizė ir filtravimas pagal būseną.

·       Banko išrašo importas. Importuokite atsiskaitymų išrašo failą ar gaukite atsiskaitymų informaciją tiesiogiai iš banko per API.

·       Skolų sekimas. Nustatykite automatinius neapmokėtų sąskaitų priminimus skolininkams.

·       Priimkite atsiskaitymus internete. Siųskite sąskaitas elektroniniu paštu su atsiskaitymo internete nuoroda.

·       Bendri mokėjimai. Pasirinkite kelias tiekėjų sąskaitas ir apmokėkite jas vienu metu.

·       Veiksmų automatizavimas. Kurkite žingsnius ir automatizuokite sistemos veiksmus atsiradus apmokėjimo problemoms.

Ataskaitos

·       BI ataskaitos sąskaitų faktūrų informacijos analizei. Neriboti ataskaitų variantai ir šablonų daugkartiniam naudojimui išsaugojimas.

Integracijos su kitais Odoo moduliais

·       Pardavimai

·       Sandėlio valdymas

·       Laiko apskaita

Daugiau apie sąskaitų modulio funkcionalumus (anglų kalba):

 
 

Sąskaitos. Pagrindai


 
 

Atsiskaitymo ir sutarties sąlygos


 
 

Atsiskaitymo būdai


 
 

QR sąskaitų kodai


 
 

Mokesčiai, PVM


 
 

Fiskalinės pozicijos


 
 

SEPA tiesioginis debetas


 
 

Papildomi mokesčiai



Ieškote savo verslui tinkamos VVS? Mes, kaip Odoo profesionalai, galėtumėm pasiūlyti Odoo VVS ir ją pritaikyti Jūsų verslo poreikiams. Užpildykite formą ir mes susisieksime su Jumis.

Odoo pardavimų valdymo modulis